Žerjavne tehtnice so tehtnice za tehtanje visečih bremen.

Žerjavne tehtnice omogočajo tehtanje tovorov na višini, na žerjavnih linijah. Z njimi merimo lahko tudi natezne sile. V ponudbi proizvajalca Dini Argeo so tehtnice do nosilnosti 55.000 kg.

Žerjavne tehtnice osnovne modele poglej v TRGOVINI!

Na voljo so modeli za vsa področja uporabe. Cenovno ugodna linija tehtnic MCWN nosilnosti od 150 kg do 9500 kg. Te so enostavne za uporabo in zanesljive za tehtanje v industrijskih okoljih, opremljene z zaščitnim transportnim kovčkom.
Enotni varnostni sistem jih naredi primerne za dvigovanje in tehtanje tovora.
Zaradi svoje kompaktne velikosti le nekoliko zmanjšajo dvižno razdaljo žerjava. Na voljo tudi CE-M overjene. Opremljene s potrdilom o kalibraciji, pridobljenim s standardnimi utežmi.

Modeli iz nerjavečega jekla, linije MCW09 so na voljo do nosilnosti 50.000 kg. Imajo IP67 zaščita pred prahom in pršili, 40 mm DOT LED velik zaslon za maksimalno vidljivost iz vseh kotov in v vseh svetlobnih pogojih, tudi pri neposredni sončni svetlobi.

MCWHU “HULK” je serija z dvojnim varnostnim sistemom. Omogočajo dvigovanje, tehtanje in premikanje visečega tovora ter jih je mogoče trajno namestiti na dvižni sistem. Opcijsko dodan toplotni ščit za zaščito pred visokimi temperaturami, primerne za območja z visokimi temperaturami.

MCWX2GD serija za delo v področjih ATEX, področja klasificirana kot Eex cona. Več na TU! Nosilnosti od 600 kg do 6000 kg. Modeli za interno uporabo in overjeni CE-M modeli.

Enotni varnostni sistem jih naredi primerne za dvigovanje in tehtanje tovora.
Struktura v celoti iz nerjavečega jekla, s stopnjo zaščite IP65. Zavzamejo malo prostora, kar omogoča najboljšo uporabo dvižnih naprav. Predispozicija za zgornji povezovalni obroč in spodnji kavelj.

Vsi artikli so izdelani in umerjeni v Italiji, pri proizvajalcu Dini Argeo. Vse žerjavne tehtnice so preizkušene in opremljene s certifikatom o umerjanju, da se zagotovi navedena natančnost.