Žerjavna tehtnica za merjenje natezne sile ali tehtanje bremen na višini.

Žerjavna tehtnica od 300 kg do 55t. Standardno je opremljena z daljinskim upravljalnikom do 8 m oddaljenosti od naprave. Izbirate lahko med modeli za interna tehtanja, overjenimi modeli in modeli za tehtanje v Eex območjih. Osnovni modeli – nakup v TRGOVINI!

Žerjavna tehtnica ali dinamometer za merjenje sile ali viseča tehtnica za detekcijo mase. Vsi modeli omogočajo HOLD to je zadržanje trenutne mase na zaslonu in PEAK kar pomeni zaznavo največje natezne sile, zato lahko te tehtnice uporabimo tudi v preiskuševalne namene za merjenje nateznih sil.

Preberi več o modelih na Vse o visečih tehtnicah!

Dodatna oprema za žerjavne tehtnice omogoča enostavnejše rokovanje s tehtnico na daljavo. Za komunikacijo med žerjavno tehtnico na žerjavu ali tirni liniji lahko k osnovni tehtnici dodamo brezžično povezavo z dodatnim prikazovalnikom. Z dodatnim prikazovalnikom lahko rokujemo na oddaljenosti do 70 m od tehtnice.

  • delovanje do 70 m v zaprtih prostorih
  • delovanje do 150 m na odprtem
  • konfiguracija kot na tehtnici
  • opcija shranjevanje/pošiljanje podatkov do PC-ja

Proizvajalec merilne opreme Dini Argeo ponuja tudi žerjavne tehtnice in rešitve tehtanja za potencialno nevarna območja, imenovana Eex območje. Za tehtanje v Eex okoljih morajo tehtnice imeti posebne ATEX certifikate.