Atex oprema za dodatke k tehtnicam v Ex izvedbi.

ATEX oprema za tehtnice zajema dodatne polnilne baterije, radijske vmesnike in Wi fi povezovalne komponente. Več o opremi na Dini Argeo!

ATEX oprema
atex oprema
  • tehtnice za nevarna območja Ex
  • prikazovalniki za Ex tehtnice
  • povezovalne doze
  • vsi potrebni certifikati ATEX

ATEX oprema Dini Argeo:
Rešitve ATEX že več kot 20 let. Dini Argeo je mednarodna referenčna točka za izvedbo sistemov tehtanja za nevarna območja. Danes se Dini Argeo ponaša z najširšim naborom rešitev ATEX, ki so na voljo na trgu, za vsako potrebo po tehtanju, z več kot 50.000 namestitvami po vsem svetu in vrsto izdelkov s certifikatom IECEX za mednarodni trg.

Kaj pomeni biti podjetje, priglašeno za ATEX?

Obvestilo o zagotavljanju kakovosti proizvodnega procesa, po Prilogi IV Direktive ATEX 2014/34/EU, potrjuje validacijo sistema kakovosti za proizvodnjo podjetja s strani priglašenih organov ATEX.

Validacija sistema kakovosti se vsako leto obnavlja z inšpekcijskim pregledom, ki ga izvede pristojni organ tretje strani. Vsak izdelek s certifikatom ATEX preverijo specializirani tehniki s posebnimi testi, mehanskimi in električnimi preverjanji.

Biti podjetje, priglašeno za ATEX, pomeni tudi obveščanje osebja o vseh novicah in spremembah predpisov prek tečajev usposabljanja, svetovanja in stalnega preučevanja novih predpisov.

Proizvodni proces Dini Argeo je certificiran za proizvodnjo in prodajo naprav z oznako Ex, za uporabo v potencialno nevarnih okoljih. Pravilnik o ATEX protieksplozijski zaščiti.

Od oblikovanja elektronskih plošč do proizvodnje kazalnikov, tehtalnih celic, platform, tehtnic za paletne vozičke in dodatkov, Dini Argeo srl ponuja široko paleto naprav za cone ATEX.