Pogoji poslovanja in Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

podatke podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
značilnosti artiklov
dostopnost artiklov
pogoje dostave artiklov (način, kraj in rok dostave)
način plačila in dostave
časovno veljavnost ponudbe
Ponudba artiklov

Artikli ponujeni preko spletne strani so del ponudbe našega prodajnega programa, vkolikor iskanega artikla ni na spletni strani, povprašajte o iskanem.
Cene artiklov ne vsebujejo DDV, stroški dostave so pri večini artiklov vključeni v ceni, če ni drugače navedeno v poslani ponudbi. Cene artiklov na spletni strani lahko odstopajo, zato prosimo, da pred naročilom zahtevate pisno ponudbo. Potrudili se bomo ponuditi najugodnejšo ceno!

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

z nakazilom na račun ponudnika po predračunu
po povzetju ob dostavi

Garancija, servis

Ponudnik zagotavlja garancijo, kakršno ponuja proizvajalec oz. zakonsko določeno garancijo, vsak garancijski rok je določen v posamezni ponudbi.

Ponudnik zagotavlja servisne storitve in rezervne dele za vse prodajne artikle iz svoje ponudbe v zakonsko določenem času.

PIŠKOTKI Dostop do zakona Varstvo osebnih podatkov

Pravno obvestilo o piškotkih
Piškotke uporabljamo samo za boljše delovanje spletišča.

Piškotki so besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v vašo napravo z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.

ZAKAJ NAŠA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da našemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva.
KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

NADZOR NAD PIŠKOTKI
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

NAŠI PIŠKOTKI
Naša spletna stran uporablja piškotke za ogled streani.

PIŠKOTKI TRETJIH OSEB
Na naši spletni strani uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki zagotavljajo dostopnost določenih posebnih funkcij na spletnem mestu::

Google Analytics – Google Analytics za zbiranje informacij o obiskovalcih in njihovi uporabi naše spletne strani.
Socialna omrežja – uporablja posebne vtičnike, ki omogočajo boljšo vizualizacjo Youtube in Facebook vsebin ter tako dobrinesejo k boljši uporabniški izkušnji z našim spletnim mestom.