Pospešite vaše logistične storitve za 50%: paletnik s tehtnico Dini Argeo TPWN

Trden, odporen in še natančnejši za večjo delovno učinkovitost – paletnik s tehtnico TPWN. TPWN podjetja Dini Argeo je edini osnovni paletnik s tehtnico z vrhunskimi funkcijami. Paletnik s tehtnico TPWN je izdelan, kalibriran in preizkušen v Dini Argeo v Italiji. Idealen je za izvajanje več nalog, vključno s preverjanjem teže izdelkov na paletah, spremljanjem zalog, ki vstopajo ali izstopajo iz skladišča, in optimizacijo nakladanja zabojnikov.

paletnik s tehtnico TPWNBT ali TPWN

TPWN paletnik s tehtnico je na voljo v dveh različicah, tako da lahko izberete najboljšo možnost za svoje potrebe tehtanja. TPWNAA za občasno uporabo uporablja baterije AA, medtem ko ima TPWNBT notranjo polnilno baterijo z 80-urno življenjsko dobo baterije, zaradi česar je idealen za vsakodnevno tehtanje.Oba modela imata standardno ločljivost 200 g za natančno tehtanje tudi lahkih tovorov na paletah.

velik zaslon paletnika s tehtnico

TPWN paletnik s tehtnico je zasnovan za dolgotrajno uporabo. Ima trpežno zasnovo, merilne celice po IP67 in velike LCD-zaslone, odporne proti udarcem. Čeprav so tehtnice TPWN robustne tehtnice, so tudi lahke in enostavne za manevriranje po polnih skladiščih.

Dini Argeo je podjetje mednarodne skupine Rice Lake Weighing Systems , vodilnega proizvajalca merilnih naprav. Rice Lake Weighing Systems je družinska korporacija s certifikatom ISO 9001 s predstavništvi in lokacijami za podporo strankam po vsem svetu.

Vsi paletniki s tehtnico VILIČARJI S TEHTNICO.

1 Comment on “Pospešite vaše logistične storitve za 50%: paletnik s tehtnico Dini Argeo TPWN

Leave a Reply